El cap del Servei de Centres i Règim de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, José Luis Valvidieso de la Hoz, ha estat distingit amb la Medalla de Bronze al Mèrit Policial, amb distintiu blau, en reconeixement per la seva cololaboració "activa i decidida" amb el cos dels Mossos d'Esquadra.

José Luis Valdivieso va rebre la distinció durant la celebració del Dia de les Esquadres, en un acte desenvolupat al Teatre Nacional de Catalunya. A proposta del director general de la Policia Autonòmica, el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació ha reconegut d’aquesta manera l’activa col•laboració de José Luis Valdivieso “fent d’interlocutor amb els diferents centres penitenciaris i contribuint a millorar la planificació dels trasllats penitenciaris, així com a minimitzar el risc que comporten”.

 José Luis Valdivieso compta amb una dilatada experiència en l’àmbit penitenciari i de rehabilitació a Catalunya i, entre d’altres càrrecs destacats, va ser el primer director que va tenir el Centre Penitenciari de Quatre Camins, el primer que va promoure la Generalitat des del traspàs de les competències en matèria penitenciària, el 1984.