CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visita el nou Jutjat de Violència sobre la Dona núm 1 de l'Hospitalet de Llobregat.
DIA:Dimecres, 10 de gener de 2007
HORA:13.30 hores
LLOC:Jutjat de Violència sobre la Dona núm 1 de l'Hospitalet de Llobregat
Av. de Josep Tarradellas, 179
L'Hospitalet de Llobregat
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà demà dimecres, 10 de gener, el nou Jutjat de Violència sobre la Dona núm 1 de l'Hospitalet de Llobregat, que va entrar en funcionament el passat dia 30 de desembre de 2006.

A les 12 hores, la consellera es traslladarà a l'Ajuntament de L'Hospitalet, on saludarà l'Alcalde, Celestino Corbacho, i la regidora de Serveis Socials i Programa de la Dona, Dolors Fernández.

A continuació, a les 12.30 hores, acompanyada per l'alcalde, per la directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, Núria Clèries, pel director general de Gestió d'Infraestructures, Salvador Illa, per la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret i per la degana del Col·legi d'advocats de Barcelona, Sílvia Giménez-Salinas, visitarà les instalolacions del nou Jutjat de Violència sobre la Dona, núm 1 de l'Hospitalet. (Av. de Josep Tarradellas, 179).

Un cop finalitzada aquesta visita, a les 13.30 hores, està previst un contacte informatiu de la consellera amb els mitjans de comunicació assistents a la seu d'aquest nou Jutjat.

El Departament de Justícia ha invertit més de 6 milions d'euros en la posada en marxa de 10 nou òrgans judicials a Catalunya, que van entrar en funcionament el passat 30 de desembre. En total s'han destinat 3.654.540,26 euros a obres d'adequació; 392.844 euros a informàtica i noves tecnologies i 359.327 euros, destinats a mobiliari i retolació.