L'acte tindrà lloc el proper 19 de març, a les 13:00 hores, a la Sala d'Exposicions de la Fundació Josep Comaposada d'UGT
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada pel director de la Fundació Josep Comaposada, Francisco Neira i pel vicesecretari de la UGT, Frederic Monell, inaugurarà l'exposició del 8è Concurs de pintura dels centres penitenciaris de Catalunya Assumpció Moncunill. L'acte tindrà lloc el proper dilluns, dia 19 de març, a les 13 hores, a la sala d'exposicions de la Fundació Josep Comaposada d'UGT, a la Rambla de Santa Mònica, número 10, de Barcelona.

En aquesta vuitena edició del Concurs es podran contemplar unes 70 pintures elaborades per interns de diferents centres penitenciaris de Catalunya.

El concurs de pintura Assumpció Moncunill està organitzat pels tallers artístics del Centre Penitenciari d'Homes de Barcelona, amb la cololaboració de la Fundació Josep Comaposada, que acull l'exposició, i de Justícia i Pau, que atorga una part dels premis.

16 de març de 2007


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà l'exposició del 8è Concurs de pintura dels centres penitenciaris de Catalunya Assumpció Moncunill.

DIA: Dilluns, 19 de març de 2007

HORA: 13.15 h

LLOC: Sala d'Exposicions de la Fundació Josep Comaposada d'UGT,
Rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona