La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà el proper dilluns, 23 d'octubre, el districte de Gràcia, a la ciutat de Barcelona.

Primerament, a les 16.30 hores, Marina Geli anirà al Centre de Salut Larrard situat a la Travessera de Dalt, 79 on farà una visita a les instalolacions.

Aquest Centre de Salut va entrar en funcionament l'any 2003 i té una població de referència de 34.888 habitants. El centre ofereix serveis de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social, atenció a l'usuari, medicació crònica, programes de Salut, oftalmologia i psiquiatria, entre d'altres.

Tot seguit, a les 17 hores, la consellera de Salut es traslladarà al Centre de Salut Pare Claret (C/ Antoni Maria Claret, 19-21), on farà un recorregut per les instalolacions.

Aquest Centre de Salut té una població de referència de 57.482 habitants. El centre ofereix serveis de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social, atenció a l'usuari, medicació crònica, programes de Salut, cirurgia menor, espirometries, etc. També compta amb un Programa d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva i amb Servei de Diagnòstic per la Imatge.




CONVOCATÒRIA DE MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Visita al Centre de Salut Larrard

DIA:23 d'octubre de 2006
HORA:16.30 hores
LLOC:Travessera de Dalt,79. Barcelona

CONVOCATÒRIA DE MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Visita al Centre de Salut Pare Claret

DIA:23 d'octubre de 2006
HORA:17 hores
LLOC:C/ Antoni Maria Claret, 19-21, Barcelona.