Marina Geli inaugurarà també el Centre de Salut Sant Rafael

La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà demà dimecres 19 de juliol, a les 10.30 hores, la nova Unitat de Cremats de Vall d'Hebron. Prèviament, a les 9.00 hores, la consellera inaugurarà el nou Centre de Salut Sant Rafael.

La Unitat de Cremats de Vall d'Hebron és una unitat de referència per a Catalunya, Balears i Andorra i gaudeix de gran prestigi tant a nivell espanyol com pel que fa a l'àmbit europeu. Les seves noves instalolacions ocupen una superfície de 1.403 m2 i inclouen 6 habitacions individuals per a grans cremats, 10 de cures progressives, àrea de quiròfans, àrea d'atenció urgent, sala d'estar, sala de jocs, sala de tractaments, i sala de cures. La construcció d'aquesta nova Unitat ha representat una inversió de 6,4 milions d'euros.

Prèviament, la consellera de Salut inaugurarà el nou Centre de Salut Sant Rafael, ubicat al passeig de la Vall d'Hebron núm. 107-117. Aquest nou CAP, en funcionament des del passat mes de gener, substitueix l'antic Annex Vall d'Hebron i en ell hi presta els seus serveis l'Equip d'Atenció Primària Vall d'Hebron, donant cobertura a una població de més de 32.000 habitants. El cost de la seva construcció ha estat de 2,6 milions d'euros.



CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració del CAP Sant Rafael i de la nova Unitat de Cremats Vall d'Hebron
DIA:Dimecres, 19 de juliol de 2006
HORA: 9.00 hores - Inauguració del CAP Sant Rafael
10.30 hores - Inauguració de la Unitat de Cremats i atenció als mitjans de comunicació
LLOC:Unitat de Cremats. Àrea de Traumatologia i Rehabilitació
Hospital Vall d'Hebron - Pg. Vall d'Hebron, 119-129, Barcelona