Abans, Marina Geli visitarà els terrenys on es construirà el nou CAP de Sentmenat
La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà, divendres 23 de març, la població de Sentmenat, a la comarca del Vallès Occidental

A les 19.30 h, Marina Geli arribarà a l'Ajuntament de Sentmenat (Pl, Casa de la Vila, 1) on serà rebuda per l'alcalde de la població, Josep Vila i procediran a l'acte de Signatura del Llibre d'Honor.

Seguidament, la consellera de Salut es traslladarà al Pg. Sagrera amb el C/ Frederic Alfonso per visitar els terrenys on es construirà el futur Centre de Salut i farà una explicació del projecte. Un cop acabada la visita, la consellera atendrà a la premsa.

El nou CAP Sentmenat té una superfície de 1371 m2 i disposarà de 6 consultes de medicina i infermeria de família, 4 consultes de pediatria i infermeria pediàtrica, 2 consultes d'odontologia, 4 consultes polivalents, zona d'extraccions i atenció, àrea d'educació sanitària i àrea de rehabilitació ambulatòria.

A les 20.30, Marina Geli clourà les Jornades Sanitàries del Vallès. Aquesta és la XXVI edició d'aquestes jornades i el tema que es tractarà és "La Violència en l'Àmbit Sanitari". L'acte tindrà lloc al IES de Sentmenat ( C/ Poca farina s/n).

22 de març de 2007

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTEVisita als terrenys del Futur CAP de Sentmenat
DIADivendres, 23 de març de 2007
HORA19.30 hores
LLOCPag. Sagrera amb C/ Frederic Alfonso, Sentmenat

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Cloenda de les Jornades Sanitàries del Vallès
DIA:Divendres, 23 de març
HORA:20.30
LLOC:C/ Poca farina, s/n, Sentmenat