El divendres 14 de juliol tindrà lloc la presentació pública del projecte Observatori de salut i medi ambient, que es durà a terme a l'Ajuntament de Constantí a partir de les 11h.
La visita de la consellera de salut, començarà a les 10h. a l'Ajuntament de Montferri (c. Major, 35, Montferri) on signarà el Llibre d'Honor i cololocarà la primera pedra del Consultori Local.

A les 11h la consellera visitarà l'Ajuntament de Constantí (c. Major, 27, Constantí) on es presentarà públicament el projecte Observatori de salut i medi ambient del Camp de Tarragona. Posteriorment a l'acte la consellera atendrà al mitjans de comunicació.

A les 13h està previst arribar a l'Ajuntament de Vila-seca (Plaça de l'Església, 26, Vila-seca) on signarà el Pacte de ciutat. Després farà una visita al CAP del municipi.

Més tard, a les 14.30h la consellera assistirà a la presentació de les conclusions de la Jornada sobre Turisme i Salut a l'Hotel Termes de Montbrió (c. Nou, 36-38, Montbrió del Camp). La presentació anirà a càrrec del president de l'Associació Balneària, Jaume Riera. A les 16.15h s'atendrà als mitjans de comunicació al mateix hotel.

A les 17h la consellera Geli inaugurarà la Jornada Informativa sobre el projecte GAM, adreçada als Grups d'Ajuda Mútua, a l'Hotel Termes Montbrió.

Per acabar, a les 18.30h la consellera visitarà l'Ajuntament de Pratdip (Av. de Catalunya, 7, Pratdip) per signar el Pacte MIDIT. Finalment, a les 19.30h pronunciarà el Pregó de les Festes de Pratdip.



CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del projecte Observatori de Salut i Medi Ambient Camp de Tarragona
DIA:14 de juliol de 2006
HORA:11,15 h
LLOC:Ajuntament de Constantí (Major, 27, Constantí)



CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Conclusions de la Jornada sobre Turisme i Salut
DIA:14 de juliol de 2006
HORA:16.15 h.
LLOC:Hotel Termes Montbrió (c. Nou, 36-38, Montbrió del Camp)