Ales 11.30 h, la consellera de Salut inaugurarà el nou Centre de Salut Torrent de Llops, de Martorell
La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà demà dissabte 17 de febrer dos centres sanitaris a Martorell i a Sant Andreu de la Barca, a la comarca del Baix Llobregat.

A les 11.30 h, la consellera de Salut anirà a Martorell on, acompanyada de l'alcaldessa de la ciutat, Dora Ramón, inaugurarà el nou Centre de Salut Torrent de Llops (C/ Puig de Ravell, 10). Després, atendrà a la premsa.

Aquest nou Centre de Salut té 900 m2 i atendrà a una població de 27. 652 habitants. El centre comptarà amb 6 consultes de medicina general, 2 de pediatria, 2 d'atenció continuada, 2 d'ontologia, 2 polivalents i 6 consultes de salut mental infantil-juvenil.

Més tard, a les 13 h, Marina Geli es desplaçarà fins a Sant Andreu de la Barca, on es reunirà amb l'alcalde, Enric Llorca, i inaugurarà el nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) La Solana (C/ Sant Felip Neri, 18).

El nou CUAP de la Solana té 751,34 m2 i atendrà a la població de Sant Andreu de la Barca i Pallejà (35.000 habitants). El centre disposarà dels serveis de medicina general i pediatria, especialitats descentralitzades com la traumatologia, la cirurgia i la dermatologia, radiologia bàsica digitalitzada i altres tecnologies de suport a urgències, com ara la química seca, l'hematologia o la pulsioximetria. El CUAP pot atendre un 80% de les patologies habituals d'urgències i és el primer de Catalunya que compta amb radiologia digital.

Un cop acabada la inauguració, Marina Geli atendrà els mitjans de comunicació.


16 de febrer de 2007












CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTEAtenció a la premsa
DIADissabte, 17 de febrer de 2007
HORA11.30
LLOCCentre de salut de Torrent de Llops
C/ Puig de Ravell, 10. Martorell

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTEAtenció a la premsa
DIADissabte, 17 de febrer de 2007
HORA13.00
LLOCNou Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) La Solana
C/ Sant Felip Neri, 18. Sant Andreu de la Barca