La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà, demà 13 d'abril, el nou consultori local de la Beguda Alta, ubicat a la població de Sant Llorenç d'Hortons.

A les 13 hores, Marina Geli arribarà al nou consultori local (Plaça de l'Església,5) i serà rebuda per: Carles Beiget,alcalde de Sant Llorenç d'Hortons; Maria Teresa Estruch, alcaldessa de Masquefa; i Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve de Sesrrovires. Tot seguit faran un recorregut per les instalolacions del centre.

Un cop acabada la visita, la consellera de salut atendrà als mitjans de comunicació.

La Beguda Alta és un barri que pertany a 3 municipis: Sant Llorenç d'Hortons, Sant Esteve de Sesrovires i Maquesfa i també es troba en la confluència de 3 comarques; Alt Penedès, Baix Llobregat i Anoia.

El nou consultori està situat al nucli urbà de La Beguda, en els baixos d'un edifici de nova construcció i té una superfície de 69,55 m2; la distribució dels espais és la següent: accés, recepció, sala d'espera, sala de consulta mèdica, sala de consulta d'infermeria i lavabo adaptat.

Es tracta d'un consultori que ha construït la Mancomunitat d'Ajuntaments de la zona (Sant Llorenç d'Hortoons, Maquefa i Sant Esteve de Sesrovires) i que ha finançat el Departament de Salut a través de les subvencions per a la remodelació o construcció de consultoris locals en la convocatòria 2004-2005. L'import finalment atorgat ha estat de 49.685 euros.


12 d'Abril de 2007



CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració del Consultori local La Beguda Alta
DIA:13 d'Abril
HORA:13 hores
LLOC:Consultori local La Beguda Alta
Plaça de l'Església, 5. Sant Llorenç d'Hortons