Salut

Marina Geli visita diversos centres sanitaris del Maresme

query_builder   30 agost 2006 11:47

event_note Nota de premsa

Marina Geli visita diversos centres sanitaris del Maresme

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà dijous 31 d'agost de 2006, diversos centres sanitaris de Montgat, Vilassar de Mar, Canet de Mar i Arenys de Mar, a la comarca del Maresme.

Primerament, a les 12 hores, la consellera visitarà el Centre de Salut de Montgat, situat al carrer Sant Antoni M. Claret, s/n, i després atendrà els mitjans de comunicació al mateix centre.

Més tard, a les 13.15 hores, Marina Geli es desplaçarà fins a Vilassar de Mar on visitarà el Centre de Salut Dr. Masriera i Guardiola (carrer Santa Maria, 59-79). Seguidament, la consellera atendrà els mitjans de comunicació a les mateixes instalolacions.

Ja a la tarda, a les 16.30 hores, la consellera de Salut anirà a Canet de Mar on farà un recorregut per les instalolacions del Centre de Salut de la població (carrer Costa de l'Hospital, s/n), i posteriorment atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin.

Finalment, a les 17.30 hores, Marina Geli visitarà el Centre de Salut d'Arenys de Mar, ubicat a l'avinguda D'Auterive, s/n, i hi atendrà la premsa.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia