La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà dijous 31 d'agost de 2006, diversos centres sanitaris de Montgat, Vilassar de Mar, Canet de Mar i Arenys de Mar, a la comarca del Maresme.

Primerament, a les 12 hores, la consellera visitarà el Centre de Salut de Montgat, situat al carrer Sant Antoni M. Claret, s/n, i després atendrà els mitjans de comunicació al mateix centre.

Més tard, a les 13.15 hores, Marina Geli es desplaçarà fins a Vilassar de Mar on visitarà el Centre de Salut Dr. Masriera i Guardiola (carrer Santa Maria, 59-79). Seguidament, la consellera atendrà els mitjans de comunicació a les mateixes instalolacions.

Ja a la tarda, a les 16.30 hores, la consellera de Salut anirà a Canet de Mar on farà un recorregut per les instalolacions del Centre de Salut de la població (carrer Costa de l'Hospital, s/n), i posteriorment atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin.

Finalment, a les 17.30 hores, Marina Geli visitarà el Centre de Salut d'Arenys de Mar, ubicat a l'avinguda D'Auterive, s/n, i hi atendrà la premsa.