La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà dimecres, 25 d'octubre les poblacions de Ripollet i Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental.

Primerament, a les 16.30h, la consellera Marina Geli anirà a l'Ajuntament de Ripollet on signarà amb l'alcalde de Ripollet, Juan M. Parralejo el Pacte de Ciutat. Un cop finalitzada la signatura, la consellera i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació que ho desitgin al mateix Ajuntament.

Aquest conveni és un pas més per fer realitat la participació del món local en el govern i la direcció del sistema sanitari, amb l'impuls de la descentralització de competències i recursos en favor dels governs locals, en els àmbits en els quals la proximitat als ciutadans repercuteix en el fet de facilitar i millorar la gestió.

Després de la signatura del Pacte de Ciutat, a les 17.15 hores, Marina Geli visitarà el nou Centre de Medicina Correctiva de Ripollet situat al Carrer Federico Garcia Lorca, 7-9.

Finalment, a les 18.15h, la consellera de Salut es traslladarà a Sabadell on visitarà el Centre de Salut Sant Fèlix (Crta. de Barcelona 473).