Salut

Marina Geli presenta l'informe Mitos y paradojas de la sanidad española a Madrid

query_builder   24 gener 2007 08:21

event_note Nota de premsa

Marina Geli presenta l'informe Mitos y paradojas de la sanidad española a Madrid

La consellera de Salut de Catalunya i el conseller de Sanitat del País Basc han estat els autors dels comentaris de l'informe

A les 10.30h s'oferirà una roda de premsa prèvia a la presentació de l'informe


La consellera de Salut, Marina Geli, juntament amb el conseller de Sanitat del País Basc, Gabriel Maria Inclán; el president del Círculo de la Sanidad, Juan Ignacio Trillo, i l'autor de l'informe, José Luis Perona, presentaran demà dijous 25 de gener, a les 12h, l'informe Mitos y paradojas de la sanidad española.

L'acte tindrà lloc a l'Hotel Wellington de Madrid (c/ Velázquez, 8) i prèviament, a les 10.30h, oferiran una roda de premsa al mateix hotel.

Mitos y paradojas de la sanidad española és un informe de l'ex-secretari d'Estat de Sanitat i president de l'Insalud, José Luis Perona on explica idees, reflexions i dades entorn els mites i paradoxes de la sanitat espanyola.

L'informe ha comptat amb la revisió crítica de la consellera de Salut de Catalunya, Marina Geli, i del conseller de Sanitat del País Basc, Gabriel Maria Inclán que han inclòs comentaris.CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Roda de premsa per presentar l'informe Mitos y paradojas de la sanidad española
DIA:Dijous, 25 de gener
HORA:10.30h
LLOC:Hotel Wellington (c/ Velázquez, 8). Madrid.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia