Ales 19.30h, la consellera de Salut atendrà els mitjans de comunicació interessats


La consellera de Salut, Marina Geli, presentarà, demà dimecres 7 de març, a uns 150 representants d'entitats implicades, els recursos on-line amb que compta el Circuit Barcelona contra la violència vers les dones.

El Circuit Barcelona contra la violència vers les dones es va iniciar l'any 2001 per iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona i la Corporació Sanitària de Barcelona, amb la finalitat d'impulsar i implementar estratègies de coordinació entre diferents àmbits i professionals per a la millora de la prevenció, la detecció i l'atenció integral de les situacions de violència de gènere.

Aquesta xarxa ha estat estructurada a partir d'una comissió tècnica, integrada per persones dels diferents àmbits que la conformen (sanitari, social, policial, educatiu, judicial, serveis especialitzats i entitats de dones, entre d'altres). Durant aquests anys s'han creat diferents grups de treball i s'han constituït circuits a tots els districtes de la ciutat.

A la presentació estan convocades persones que treballen en temes relacionats amb violència de gènere de l'Ajuntament de Barcelona; del Departament de Salut; del Departament de Justícia; del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació; del Departament d'Educació, i de diverses entitats especialitzades.



Per a més informació:

http://146.219.26.6/pub/units/botss/circuit/index.htm





CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació dels recursos on-line del Circuit Barcelona contra la violència vers les dones i atenció a la premsa

DIA:Dimecres, 7 de març
HORA:18.30h
LLOC:Sala Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107). Barcelona.