La consellera de Salut, Marina Geli, farà l'acte de inauguració de la tercera edició del "World Health Care Congress". L'obertura del congrés serà aquesta tarda a les 15 hores a l' Hotel Fira Palace (Avda. Rius i Taulet 1-3, Barcelona).

Entre els assistents al congrés hi haurà els següents ministres de salut europeus: Ruddy Demotte, Minsitre Federal per la salut pública i els assumptes socials, de Bèlgica; Maria Harney, ministre per la salut i els nens a Irlanda; Tomás Julínek, ministre de la salut a la República Checa; Andrea Kdolsky, minsitre de la salut, familia i juventut a Àustria i Flavio Tosi, minsitre de la salut a la Regió de Veneto a Italia.

El congrés Europeu també comptarà amb la participació de múltiples professionals de la salut d'arreu del món i entre els temes que es tractaran cal destacar: tractament de malalties cròniques i atribució de poder al pacient, aplicació de sistemes IT, pagament per rendiment i l'ús de registres electrònics de salut per orientar els serveis sanitaris al ciutadà.







26 de Març de 2007

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració del Congrés "World Health Care Congress"
DIA:25 de març 2007
HORA:15 h
LLOC:Hotel Fira Palace
(Avda. Rius i Taulet, 1-3), Barcelona