Salut

Marina Geli inaugura la tercera edició del "World Health Care Congress"

query_builder   26 març 2007 12:09

event_note Nota de premsa

Marina Geli inaugura la tercera edició del "World Health Care Congress"

La consellera de Salut, Marina Geli, farà l'acte de inauguració de la tercera edició del "World Health Care Congress". L'obertura del congrés serà aquesta tarda a les 15 hores a l' Hotel Fira Palace (Avda. Rius i Taulet 1-3, Barcelona).

Entre els assistents al congrés hi haurà els següents ministres de salut europeus: Ruddy Demotte, Minsitre Federal per la salut pública i els assumptes socials, de Bèlgica; Maria Harney, ministre per la salut i els nens a Irlanda; Tomás Julínek, ministre de la salut a la República Checa; Andrea Kdolsky, minsitre de la salut, familia i juventut a Àustria i Flavio Tosi, minsitre de la salut a la Regió de Veneto a Italia.

El congrés Europeu també comptarà amb la participació de múltiples professionals de la salut d'arreu del món i entre els temes que es tractaran cal destacar: tractament de malalties cròniques i atribució de poder al pacient, aplicació de sistemes IT, pagament per rendiment i l'ús de registres electrònics de salut per orientar els serveis sanitaris al ciutadà.26 de Març de 2007

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració del Congrés "World Health Care Congress"
DIA:25 de març 2007
HORA:15 h
LLOC:Hotel Fira Palace
(Avda. Rius i Taulet, 1-3), Barcelona

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia