Marina Geli també presentarà el projecte de renovació de la Unitat d'Urgències del centre i, coincidint amb l'inici de la campanya de vacunació contra la grip, aprofitarà per vacunar-se

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà la nova unitat de diàlisi de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, de l'Institut Català de la Salut, el proper dilluns 16 d'octubre a partir de les 11.30 h. Tot seguit, la consellera presentarà a la sala de juntes del centre el projecte de renovació de la Unitat d'Urgències de l'hospital. A més, com que el mateix dia 16 comença la campanya de vacunació contra la grip, Geli aprofitarà la visita al Germans Trias per vacunar-s'hi.

La reforma realitzada a la Unitat d'Hemodiàlisi de l'hospital badaloní ha consistit en l'actualització de les instalolacions, que havien quedat obsoletes, i en la racionalització dels espais, de forma que s'hi han pogut afegit tres nous punts de tractament. Les obres han permès separar l'àrea de sessions de diàlisi per a malalts ingressats de l'ambulatòria, s'hi han habilitat noves consultes i s'hi han instalolat els sistemes més avançats per millorar la seguretat i minimitzar els riscos. Les actuacions han fet possible millorar l'organització de la unitat, la qual cosa contribuirà a augmentar el nombre de sessions que s'hi realitzen. Actualment es duen a terme uns 4.500 tractaments d'hemodiàlisi a l'any.

La renovació de la Unitat d'Urgències de l'hospital Germans Trias és una de les actuacions previstes dins del pla d'infraestructures de l'Institut Català de la Salut. El projecte suposa la substitució de la unitat actual, que s'ha quedat petita, per una de més gran i funcional. L'hospital Germans Trias atén cada any més de 110 mil urgències.