Ales 17 h Marina Geli assistirà a la presentació del Projecte TELE-ICTUS a l'Hospital General de Vic
La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà, demà divendres 30 de març, el CAP de Centelles i l'Hospital General de Vic, a la comarca d'Osona.

A les 16.15 h, la consellera de Salut arribarà a la població de Centelles per visitar les obres d'ampliació del Centre de Salut Centelles ( C/ Pla de Mestre, 7). Actualment el CAP Centelles ocupa una superfície de 493 m2 i les obres possibilitaran que es construeixin 238 m2 més a la segona planta per encabir els espais que el falten.

A les 17.00 h, Marina Geli es desplaçarà a la ciutat de Vic i anirà a l'Hospital General de Vic ( C/ Francesc Pla "El Vigatà", 1) per presentar el Projecte TELE-ICTUS. El projecte va començar a funcionar el passat 1 de Gener i ja s'han tractat a més de 17 pacients amb resultats molt positius.

El projecte TELE-ICTUS proposa desplegar una experiència pilot per avaluar les possibilitats del tractament de l'ICTUS en fase aguda (Infart o Hemorràgia Celebral), a través d'un Sistema de Telemedicina i d'utilització de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

La incorporació de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació), optimitza una atenció urgent dels neuròlegs i permet oferir les millors teràpies a tots els pacients amb un ictus agut independentment d'on es trobin.

A les 17.45, un cop acabat l'acte de presentació del projecte, la consellera de Salut atendrà als mitjans de comunicació.



29 de març de 2007












CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del Projecte TELE-ICTUS
DIA:30 de Març de 2007
HORA:17.45
LLOC:Sala D'Actes de l'Hospital General de Vic
C/ Frances Pla, el Vigatà, 1
Vic