Marina Geli presentarà l'avantprojecte i els plànols de l'hospital de proximitat de Balaguer

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà, demà, dia 7 d'octubre, a les 10.00 hores, el TAC de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (avinguda Alcalde Rovira Roure, 80). També visitarà les obres de la unitat de coronària de l'hospital. La consellera estarà acompanyada pel director de la divisió hospitalària de l'Institut Català de la Salut, Mateu Huguet, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i directius de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge. A continuació, la consellera atendrà als mitjans de comunicació que ho desitgin.

A les 12.30 hores, Marina Geli presentarà l'avantprojecte i els plànols de l'hospital de proximitat de Balaguer, a l'Ajuntament de Balaguer (plaça Mercadal, 1). També presentarà els terrenys del nou hospital sociosanitari. La consellera estarà acompanyada per l'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà.

A les 17.00 hores, la consellera de Salut visitarà el nou consultori local de Sant Ramon (avinguda de la Font, 1). Estarà acompanyada per l'alcalde de Sant Ramon, Antoni Oliva.




CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Atenció a la premsa
DIA:Dissabte, 7 d'octubre
HORA:10.15 hores
LLOC:Hospital Universitari Arnau de Vilanova (avinguda Alcalde Rovira Roure, 80). Lleida.