El director general de Salut Pública, Antoni Plasència, presidirà demà, dimecres 11 d'octubre, l'acte de presentació de l'informe epidemiològic sobre la sida i les infeccions de transmissió sexual (SIVES) de l'any 2005. També s'avançaran les activitats previstes per al Dia de la prova de la sida (el proper 20 d'octubre), que és una campanya adreçada als ciutadans amb l'objectiu de fomentar la detecció precoç de la infecció pel VIH, a través de la realització de proves d'anticossos.

A la presentació, hi seran també presents el director científic del Centre d'Estudis Epidemiològics sobre la Sida a Catalunya (CEESCAT), Jordi Casabona; el responsable del Programa de Sida i Drogodependències del Consell de Cololegis Farmacèutics de Catalunya, Rafael Borràs; la presidenta de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, Dolors Forés; el president d'Hispanosida, Ferran Pujol, i el director del Programa per a la Prevenció i l'Assistència de la Sida, Albert Giménez.
L'acte tindrà lloc a la sala d'actes del Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria), de Barcelona.





Programa

Horari

11.30 Presentació de l'acte
Antoni Plasència
Director general de Salut Pública
- Informe epidemiològic anual sobre la sida, el VIH i les ITS
(Sives 2005)
- Noves estratègies del Pla d'acció per al reforçament de la prevenció i el control de les ITS
Jordi Casabona, director científic del CEESCAT
- Dia de la prova de la sida
Rafael Borràs, responsable del Programa de Sida i Drogodependències del Consell de Cololegis Farmacèutics de Catalunya
Dolors Forés, presidenta de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària
Ferran Pujol, president d'Hispanosida
Albert Giménez, director del Programa per a la Prevenció i l'Assistència de la sida

12.30 Cloenda
Atenció als mitjans de comunicació