Salut

Fem més gran el Mar

query_builder   14 setembre 2006 19:52

event_note Nota de premsa

Fem més gran el Mar

El Departament de Salut i l'Ajuntament de Barcelona, les dues institucions representades en el Consell d'Administració de l'IMAS, signaran el proper dia 18 de setembre el Conveni que aprova una inversió per import de 42 milions d'euros destinada a finançar les dues primeres fases del Projecte d'Ampliació de l'Hospital del Mar que es desenvoluparan en els propers quatre anys.


A l'acte, presidit per l'Excelolentíssim Sr. Jordi Hereu, Alcalde de Barcelona, hi assistiran la Hble. Sra. Marina Geli, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, i l'Iolm. Sr. José Cuervo, President de l'IMAS i Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona.

El Mar creix i es desenvolupa amb aquest nou Pla d'Ampliació per donar adequada cobertura a les necessitats sanitàries de la ciutat, els barris i seva població de referència, en el segon gran pla de creixement del centre, després del que va suposar el propiciat pel nomenament d'Hospital Olímpic per als Jocs del 92. Aquest nou Projecte es fa possible gràcies al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya qui, tot subscrivint el Pla econòmic-financer de l'IMAS 2003-2007, fa un important esforç per a donar viabilitat econòmica a l'IMAS i permet aquest impuls als serveis sanitaris de la ciutat de Barcelona.

El Pla d'Ampliació preveu les estructures necessàries per a completar la reordenació i reestructuració dels centres de l'IMAS i per a fer front als canvis de la població en els nostres districtes, Ciutat Vella i Sant Martí. Així, amb nous recursos per a la geriatria, oncologia, cirurgia ortopèdica o rehabilitació, refermem els dispositius per a les necessitats de les persones més grans. Amb l'augment dels llits de crítics i la major dotació d'estructures per al servei d'urgències, segon TAC, per a una segona hemodinàmia i per a sales de dilatació i parts, responem primordialment a les exigències que venen donades pel creixement de població a la nostra àrea.

El Pla d'Ampliació de l'Hospital del Mar preveu canvis importants en la infrastructura del centre, remodelacions i creació de nous edificis. El projecte és dels arquitectes Pineda i Brullet i està previst que el 2006 s'iniciï la primera fase de les obres, amb l'ampliació d'Urgències i de Radiologia, de la Maternitat, el pont de Nefrologia i amb l'establiment d'instalolacions per a ubicar els serveis afectats per les obres, com ara Psiquiatria, Hospital de Dia, vestidors, taller i despatxos del Servei d'Oncologia.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia