Després de la reunió, la consellera de Salut i els alcaldes atendran els mitjans de comunicació

La consellera també visitarà la població de Vilafranca del Penedès
La consellera de Salut, Marina Geli, es reunirà demà, dissabte 28 d'octubre a les 17.30 h, amb els alcaldes del Garraf, per constituir el Consell Rector del Consorci del Govern Territorial de Salut del Garraf.

L'acte tindrà lloc al Consell Comarcal del Garraf (Plaça Beatriu de Claramunt, 7), de Vilanova i la Geltrú. Després de la reunió, la consellera i els alcaldes atendran els mitjans de comunicació a les mateixes instalolacions del Consell Comarcal.

Les poblacions que formen part del Govern Territorial del Garraf són Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles, Olivella i Cunit.

El Pacte de Salut és un pas més per fer realitat la participació del món local en el govern i la direcció del sistema sanitari, amb l'impuls de la descentralització de les competències i els recursos en favor dels governs locals, en aquells àmbits en els quals la proximitat als ciutadans repercuteix en facilitar i millorar la seva gestió.

Més tard, a les 19h, Marina Geli anirà la població de Vilafranca del Penedès on signarà un conveni d'aportacions de capital de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. La signatura tindrà lloc a l'Ajuntament de la localitat ( C/Cort, 14).




CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Constitució del Consell Rector del Consorci del Govern Territorial de Salut del Garraf i atenció als mitjans de comunicació

DIA:Dissabte, 28 d'octubre
HORA:17.30h
LLOC:Consell Comarcal del Garraf (Plaça Beatriu de Claramunt, 7). Vilanova i la Geltrú.