La consellera de Salut, Marina Geli, dictarà, demà dijous 15 de març, una conferència amb el títol "Home i Salut". La presentació de l'acte anirà a càrrec de Jordi Llompart, periodista i productor de cinema. També hi intervindran, Hainrich Geldschalager, psicòleg i psicoterapeuta i Eduard Ruiz, director del Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert.


Durant la conferència es farà una descripció epidemiològica i de salut en el context social i cultural de l'home actual. Es tractaran temes com l'esperança de vida, la mortalitat, la percepció de l'estat de salut i es farà un repàs de la salut al llarg de la vida de l'home.

A través d'aquest apropament a la salut de l'home , la consellera realitzarà un repàs de les diverses iniciatives del Departament de Salut com per exemple el Pla Director de Malalties de l'aparell respiratori, el Pla director d'Oncologia, el Pla Director de Salut Mental, el Pla Interdepentamental per la no discriminació de persones homosexuals i transsexuals, el finançament de les intervencions de resignació de sexe, el Programa Salut i Escola i resultats de els primeres avaluacions i el Seguiment de l'aplicació de la Llei del Tabac, entre d'altres mesures que poden afectar a la salut dels homes.

L'acte tindrà lloc a les 19.00 h, a l'Auditori Torre Agbar (Av. Diagonal, 211) Barcelona.




14 de Març de 2007





CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTEConferència "Home i Salut"
DIADijous 15 de Març
HORA19.00 h
LLOC Auditori de la Torre Agbar
Avda Diagonal, 211 (Barcelona)