15-3-2007



Al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 12 del migdia

El president Montilla presidirà, demà, l'acte commemoratiu del 10è aniversari del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona


El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà l'acte commemoratiu del 10è aniversari del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, que tindrà lloc a les dotze del migdia, al Palau de Pedralbes.

El Pacte Industrial és una associació territorial, creada l'any 1997, per les administracions locals, organitzacions empresarials i organismes i entitats vinculats al desenvolupament econòmic i a la promoció de l'ocupació. L'integren 45 ajuntaments, la Diputació de Barcelona, la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, 15 organitzacions empresarials, els dos sindicats majoritaris, el conjunt d'universitats públiques i d'altres entitats i associacions.

El Consell General és el seu màxim organisme i està format per les diferents entitats i institucions que l'integren i és l'encarregat d'escollir el president, els tres vicepresidents i el Comitè Executiu.

A l'acte commemoratiu, durant el qual també se celebrarà l'onzè Consell General, hi intervindran, a més del president Montilla, el president del Consell General del Pacte, Didac Pestaña, que llegirà l'acta de l'anterior reunió i la declaració que es farà en motiu del 10 anys del Pacte Industrial; la presidenta del Comitè Executiu del Pacte, Maravillas Rojo, que farà una ponència sobre els 10 anys de concertació per l'activitat industrial i presentarà l'activitat ordinària del Pla; el secretari general de l'UGT, Josep Maria Álvarez; el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Coscubiela; el president de Pimec, Josep González; el president de Foment de Treball, Joan Rosell; el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. L'acte el clourà el president de la Generalitat.

Per part de la Generalitat també hi serà present el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el secretari general d'aquest Departament, Antoni Soy.

Recordatori

Acte: XI Consell General i acte commemoratiu del 10è aniversari del Pacte Industrial
de la Regió Metropolitana de Barcelona

Dia: Demà, divendres, 16 de març
Hora: 12.00 hores
Lloc: Palau de Pedralbes. Barcelona.