6-10-2006

També visitarà l'Ajuntament de la ciutat
Diumenge vinent, el president de la Generalitat visitarà els terrenys del futur Hospital de Mollet del Vallès

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat de la consellera de Salut, Manrina Geli, visitarà l'Ajuntament de Mollet i els terrenys del futur Hospital de Mollet del Vallès.

A les 12 del migdia, el president Maragall arribarà a l'Ajuntament de Mollet, on serà rebut per l'alcalde, Josep Monràs; la consellera de Salut, Marina Geli; la consellera d'Interior i ex alcaldessa de la població, Montserrat Tura, i la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel. Després de saludar els membres de la corporació municipal, el president signarà el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcalde.

A dos quarts d'una del migdia, el cap de l'executiu català visitarà els terrenys del futur Hospital de Mollet del Vallès, situats a la Ronda del Pinetons del municipi. En aquell indret, es mostraran diversos plafons informatius de l'obra i la maqueta de l'Hospital, que és previst estigui enllestit el 2009-2010. Hi hauran parlaments de la consellera Geli, de l'alcalde, i del president Maragall.

La nova instal.lació, que estarà gestionada pel Consorci Sanitari de Mollet, té un pressupost de 66.200.000 d'euros i disposarà d'una àrea d'hospitalització amb 160 llits per aguts, 6 quiròfans i una UCSI. També tindrà una àrea d'urgències i una de consultes externes, hospital de dia, unitat de diàlisi i un centre ambulatori d'atenció a la salut mental, entre d'altres serveis.

Nota: L'acte a l'Ajuntament és només per premsa gràfica. No hi ha parlaments.

Recordatori

Tema:Visita del president a Mollet del Vallès
Dia:Diumenge vinent, 8 d'octubre

Acte:Visita a l'Ajuntament
Hora:12.00 hores.
Lloc:Mollet de Vallès.

Acte:Visita als terrenys del futur Hospital de Mollet del Vallès
Hora:12.30 hores.
Lloc:Ronda dels Pinetons de Mollet de Vallès.