12-1-2007


L'acompanyarà la consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcalde de la localitat, Joan Armangué

Diumenge, el president Montilla inaugurarà la nova Unitat de Ressonància Magnètica de l'Hospital de Figueres

oTambé visitarà l'Ajuntament de la localitat, inaugurarà una plaça dedicada a Josep Pallach i es reunirà amb l'Associació de Joves Empresaris de Girona


El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà diumenge vinent, dia 14 de gener, la capital de l'Alt Empordà, Figueres, acompanyat del delegat del Govern català a les comarques gironines, Jordi Martinoy.

La visita del cap de l'Executiu català començarà a dos quarts de dotze del migdia a l'Ajuntament d'aquesta localitat. Després de signar al Llibre d'Honor, el president Montilla es reunirà amb l'alcalde, Joan Armangué. (Aquesta trobada serà a porta tancada, però a l'inici hi haurà un mut).

En acabat, a les 12 del migdia, el president de la Generalitat i l'alcalde i president del Patronat de l'Hospital de Figueres es desplaçaran fins aquesta instal.lació sanitària per inaugurar la nova Unitat de Ressonància Magnètica CRC. Acompanyats de la consellera de Salut, Marina Geli, després de veure la maqueta i els plànols del projecte de reforma i ampliació, visitaran el centre. A la zona de Consultes Externes, pronunciaran sengles parlaments.

La nova Unitat és fruit d'un acord entre CRC Corporació Sanitària i la Fundació Hospital de Figueres i comptarà, a més, amb el suport de l'equip de radiòlegs especialistes a distància de CRC, ja que estarà integrada en la xarxa telemàtica del grup. D'aquesta manera uns 3.000 pacients de la comarca de l'Alt Empordà s'evitaran el desplaçament fins a Girona o Barcelona per fer aquesta mena de proves.



Inauguració de la Plaça Josep Pallach

Coincidint amb el 30è aniversari de la mort del polític i pedagog Josep Pallach, el president i l'alcalde inauguraran la plaça que el municipi li dedicarà. Després d'una festa popular, al voltant d'un quart de dues, descobriran una placa commemorativa i, tot seguit, hi haurà els parlaments de l'alcalde i del president Montilla.

La visita del mandatari català acabarà amb un dinar amb empresaris de l'Associació de Joves Empresaris de Girona. L'acte començarà a les dues de la tarda, a l'Hotel Figueres Parc. (El dinar serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges).


Recordatori

Tema: Visita del president de la Generalitat a Figueres (Alt Empordà)
Dia: Diumenge vinent, 14de gener

Acte:Visita a l'Ajuntament de Figueres i reunió amb l'alcalde
Hora: 11.30 hores
Lloc: Hospital de Figueres.

Acte:Visita a l'Hospital de Figueres i inauguració de la nova unitat de Ressonàncies
Magnètiques
Hora: 12.00 hores
Lloc: Hospital de Figueres.

Acte: Inauguració de la Plaça Josep Pallach
Hora: 13.15 hores
Lloc: Plaça Josep Pallach

Acte: Dinar amb empresaris de l'Associació de Joves Empresaris de Girona
Hora: 14.00 hores
Lloc: Hotel Figueres Parc.