26-1-2007


El cap de l'Executiu farà una visita a l'Associació pro-disminuïts psíquics i físics (ASDI) de Valldoreix
El president Montilla visitarà dissabte la seu central dels Mossos d'Esquadra a Sabadell

oTambé inaugurarà la nova seu del Centre Popular Andalús de Sant Cugat del Vallès


El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà el demà, dissabte 27 de gener la seu central dels Mossos d'Esquadra a Sabadell, acompanyat del conseller d'Interior i Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura.

En arribar a les instalolacions, a les dues del migdia, el cap de l'Executiu veurà una mostra del material que fan servir la Brigada Mòbil, la unitat canina dels Mossos, la de subsòl, i el GEI (Grup Especial d'Intervenció) dels Mossos d'Esquadra i visitarà la sala de la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN). Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita a les instalolacions.

Posteriorment el president Montilla dinarà i mantindrà una reunió de treball amb el conseller Saura, el secretari general d'Interior, Joan Boada; el secretari de Seguretat Pública, Joan Delort; el director general de Policia, Rafael Olmos; el Major Joan Unió i Gràcia; i altres comandaments del cos de Mossos d'Esquadra. (El dinar i la reunió seran a porta tancada)

Després de la reunió, a tres quarts de cinc de la tarda, el president farà una valoració de la trobada davant els mitjans de comunicació.

Posteriorment, el president català es desplaçarà fins a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, on serà rebut per l'alcalde Lluís Recoder (17.30 hores); visitarà les instalolacions del centre de teràpia ocupacional l'Associació pro-disminuïts psíquics i físics (ASDI) de Valldoreix (18.15 hores), i inaugurarà la nova seu del Centre Popular Andalús de Sant Cugat del Vallès (19 hores).



Recordatori

Tema: Vista del president a Sabadell i Sant Cugat
Dia: Demà, dissabte 27 de gener

Acte: Visita a la seu central dels Mossos d'Esquadra
Hora: 14.00 hores
Lloc: Carretera de Terrassa, 600 / Avinguda de la Pau, 120

Acte: Declaració mitjans de comunicació
Hora: 16.45 hores
Lloc: Sala brífing planta baixa. Carretera de Terrassa, 600 / Avinguda de la Pau, 120

Acte: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Hora: 17.30 hores
Lloc: Plaça Barcelona, 17

Acte: Centre de teràpia ocupacional d'ASDI
Hora: 18.15 hores
Lloc: Passeig Mestra Casesnoves, 4 (Valldoreix)

Acte: Inauguració del Centre Popular Andalús
Hora: 19.00 hores
Lloc: Avinguda Francesc Macià, 38