18-4-07

El president Montilla visitarà demà la nova urbanització de la cobertura de FGC a Rubí

oTambé farà una visita institucional a l'Ajuntament de la ciutat


El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà, dijous, dia 19 d'abril, la nova urbanització de la cobertura de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Rubí, un cop han finalitzat les obres. Ho farà acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l'alcaldessa de Rubí, Carme García.

Les obres d'urbanització de la cobertura han suposat una inversió de 3,87 milions d'euros i han permès la integració urbanística de la cobertura de les vies de FGC entre l'avinguda de Can Cabanyes i el carrer d'Edison. L'obra, que dota a la ciutat d'un nou espai cívic que millora l'accessibilitat i mobilitat dels vianants, també ha comportat la construcció d'una nova rambla.Després de la passejada per rambla, hi haurà parlaments de l'alcaldessa de Rubí i el president de la Generalitat.

Abans de l'acte de la nova urbanització de la cobertura de FGC, el president visitarà l'Ajuntament de la ciutat, on arribarà a un quart de sis de la tarda. Allà, signarà el llibre d'honor del consistori i mantindrà una veu trobada amb l'alcaldessa. A l'acte també hi serà present la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel.


Recordatori

Tema: Visita del president Montilla a Rubí
Dia: Demà, dijous, 19 d'abril

Acte: Visita a l'Ajuntament de Rubí
Hora: 17.15 hores
Lloc: Plaça Pere Aguilera, 1. Rubí

Acte: Visita a la nova urbanització de la cobertura de FGC a Rubí
Hora: 18.00 hores
Lloc: Avinguda Catalunya (davant l'estació de FGC).