15-3-2007


El cap de l'Executiu participarà al dinar conferència Tribuna Oberta Terrassa

El president Montilla visitarà, demà, la ciutat de Terrassa

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà, dia 16 de març, la ciutat de Terrassa. El cap de l'Executiu participarà al Tribuna Oberta Terrassa on pronunciarà la conferència "Governar Catalunya: un compromís amb la ciutadania". L'acte serà a les 14.30 hores a l'Hotel Don Cándido de Terrassa. Els mitjans han de confirmar assistència a aquest Gabinet abans de les 17 hores.

A la tarda, el president Montilla visitarà l'Ajuntament i mantindrà una breu trobada amb l'alcalde de la ciutat, Pere Navarro.

Posteriorment, a les 18 hores, el cap de l'Executiu es desplaçarà fins a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT), de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on inaugurarà el laboratori d'aeronàutica. El president Montilla rebrà la primera medalla d'or que atorga l'Escola.

Finalment, a les vuit del vespre, el president català inaugurarà la 9a Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa que tindrà lloc al Recinte Firal del municipi.


Nota: Els mitjans que vulguin assistir al dinar conferència han de confirmar la seva assistència a aquest gabinet de premsa abans de les 17 hores mitjançant un correu electrònic a premsa.president@gencat.net.



Recordatori
Tema: Visita del president a Terrassa (Vallès Occidental)
Dia: Divendres 16 de març

Acte: Conferència del president al Tribuna Oberta Terrassa
Hora: 14.30 hores
Lloc: Hotel Don Cándido. (Rambleta Pare Alegre, 98. Terrassa).


Acte: Visita a l'Ajuntament de Terrassa
Hora: 17.00 hores
Lloc: Raval de Montserrat, 14. Terrassa

Acte: Inauguració del laboratori d'aeronàutica de l'ETSEIAT i rebrà la medalla d'or de l'Escola
Hora: 18.00 hores
Lloc: ETSEIAT. (C/Colom, 11). Terrassa

Acte: Inauguració de la Mostra de la Diversitat Cultural
Hora: 20.00 hores
Lloc: Recinte Firal de Terrassa. (Passeig del 22 de juliol, 265). Terrassa