23-3-2007
El president de la Generalitat visitarà demà, dissabte, el Baix Empordà i el Gironès

oA Celrà visitarà l'Ajuntament, el Centre Cultural i inaugurarà les noves instalolacions d'un Centre Especial de Treball

oA la capital gironina, inaugurarà una escola bressol i visitarà l'Ajuntament

oTambé visitarà, a Verges, la Casa de la Vila i assistirà al darrer concert de Lluís Llach

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà dissabte, dia 24 de març, les comarques del Baix Empordà i el Gironès, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy.

La visita del cap de l'executiu català començarà a les 10 del matí a l'Ajuntament de la localitat. Després d'una breu reunió amb el consistori, encapçalat pel seu batlle, Francesc Camps, es traslladarà fins al Centre Cultural, on farà una visita a les instalolacions.

L'estada del president a Celrà acabarà al Centre Especial de Treball Tirgi, on a les 11 del matí inaugurarà les noves instalolacions. Es tracta d'un centre que pretén la integració laboral i social de persones en risc d'exclusió i es dedica al triatge i classificació d'envasos i residus d'envasos lleugers, a la recollida selectiva de residus urbans i a la gestió de la deixalleria comarcal, entre d'altres. Tirgi és també una entitat cololaboradora en el Programa de Suport a l'Autonomia a la Pròpia Llar. Després de la visita a les noves instalolacions, el gerent de Tirgi, Joan Jordi Quintana, l'alcalde del municipi i el president de la Generalitat pronunciaran sengles parlaments.

A la ciutat de Girona, el president Montilla, acompanyat de l'alcaldessa Anna Pagans i del conseller d'Educació, Ernest Maragall, inaugurarà a les dotze l'Escola Bressol Garbí. Després de fer una visita al nou centre municipal, hi hauran parlaments de la directora de l'escola, de l'alcaldessa i del president de la Generalitat.

Ja a la tarda, el president català visitarà l'Ajuntament de la ciutat, on juntament amb l'alcaldessa pronunciarà unes breus paraules.

A les vuit del vespre, el president català arribarà a l'Ajuntament de Verges i, a la nit té previst assistir al concert final de la gira "i" de Lluís Llach.


Recordatori

Tema: Visita del president Montilla a comarques gironines
Dia: Demà, dissabte, 24 de març

Acte: Visita a l'Ajuntament de Celrà i al Centre Cultural
Hora: 10.00 hores
Lloc: Ajuntament (Carretera de Julià, 48). Celrà (Baix Empordà).

Acte: Inauguració noves instalolacions del Centre Especial de Treball Tirgi
Hora: 11.00 hores
Lloc: Polígon Industrial de Celrà. Carrer Ter, s/n. (Baix Empordà).

Acte: Inauguració de l'Escola Bressol Garbí
Hora: 12.00 hores
Lloc: Joaquim Riera Bertran, 20. Girona. (Gironès).

Acte: Visita a l'Ajuntament de Girona
Hora: 18.00 hores
Lloc: Plaça del Vi, 1. Girona. (Gironès).

Acte: Visita a l'Ajuntament de Verges
Hora: 20.00 hores
Lloc: La Placeta, 1. Verges (Baix Empordà).

Acte: Concert final de la gir "i" de Lluís Llach
Hora: 22.00 hores
Lloc: Verges (Baix Empordà).