17-10-2006


També es reunirà amb un grup d'empresaris olotins

El president de la Generalitat visitarà demà, dimecres, la Fira del Dibuix que se celebra a Olot

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, visitarà demà dimecres, 18 d'octubre, la ciutat d'Olot, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Ferran Cordón, i de l'alcalde, Lluís Secrest.

El cap de l'executiu és previst que arribi a tres quarts d'una del migdia a l'Ajuntament de la ciutat, on serà rebut per l'alcalde i els membres del consistori. Des d'aquest punt es dirigirà a peu cap a la Plaça Clarà per visitar la Fira del Dibuix, que tindrà lloc durant tota la jornada en aquest indret. Enguany se celebra la 51ena edició d'aquesta Fira que té els seu orígens a finals dels anys quaranta. Hi participaran al voltant de 150 artistes locals i d'arreu de Catalunya, que presentaran els seus treballs realitzats sobre paper.

Posteriorment, a les dues de la tarda, el president Maragall dinarà amb una representació de l'empresariat de la zona. També hi assistirà l'alcalde i el president del Consell Comarcal, Joan Espona. Aquest àpat serà a porta tancada, però es podran fer imatges a l'inici.



Recordatori

Tema: Visita a la ciutat d'Olot
Dia: Demà, dimecres, 18 d'octubre

Acte: Visita a la Fira del Dibuix d'Olot
Hora: 12.45 hores
Lloc: Plaça Clarà. Olot (Garrotxa)

Acte: Dinar del president amb representants empresarials de la Garrotxa
Hora: 14.00 hores
Lloc: Restaurant Ramon (C/ Bolós, 22). Olot