22-2-2007


El cap de l'Executiu es reunirà amb l'Associació Catalana d'Estacions de Muntanya

El president Montilla visitarà demà, divendres, la Val d'Aran, la Vall de Boí i El Pont de Suert

oEl president català anirà al Conselh Generau d'Aran, al CEIP Garona de Vielha i inaugurarà el Servei de Radiologia del CAP del Pont de Suert.

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà divendres, 23 de febrer, la Val d'Aran, la Vall de Boí i El Pont de Suert, acompanyat del delegat del Govern català a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit. A les deu del matí, el cap de l'Executiu es reunirà amb el síndic d'Aran, Carles Barrera, i els membres del Ple del Conselh, a la seu d'aquesta institució. Un cop finalitzada la reunió, el president atendrà els mitjans de comunicació, acompanyat del síndic.

Cap a dos quarts de dotze del migdia, el cap de l'Executiu es desplaçarà fins al CEIP Garona de Vielha on visitarà les noves instalolacions escolars. En aquest centre, hi hauran parlaments de l'alcalde de Vielha, Juan Riu, i del president Montilla. Posteriorment, el president de la Generalitat visitarà l'Ajuntament de Vielha.

A la una del migdia, el president català es desplaçarà als estudis de Catalunya Ràdio, per tal d'interessar-se per les noves emissions en aranès, i li faran una petita entrevista.

A les 14.00 hores, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, el president Montilla visitarà la part de l'esfondrament del Túnel de Vielha.

El cap de l'Executiu dinarà amb l'Associació Catalana d'Estacions de Muntanya al Boí Taüll Resort. Després del dinar, el conseller Nadal explicarà als mitjans de comunicació el contingut de la trobada.

A la tarda, el cap de l'Executiu es desplaçarà fins a l'Ajuntament de la Vall de Boí on serà rebut per l'alcalde del municipi, Joan Perelada. A continuació, es traslladarà a l'Ajuntament de Pont de Suert i mantindrà una breu trobada amb l'alcalde del municipi, Albert Alins.

La visita del president de la Generalitat conclourà amb la inauguració, a les 18.30 hores, del Servei de Radiologia del CAP de Pont de Suert, i amb un recorregut per aquestes noves instalolacions sanitàries.


Recordatori

Tema: Visita del president a la Val d'Aran, la Vall de Boí i Pont de Suert
Dia: Divendres dia 23 de febrer


Acte:Visita al Conselh Generau d'Aran
Hora:10.00 hores
Lloc: Casa deth Senhor d'Arrós, seu del Conselh Generau d'Aran

Acte: CEIP Garona
Hora: 11.30 hores
Lloc: Avinguda Baquèira s/n. Betren. Vielha

Acte: Ajuntament de Vielha
Hora: 12.30 hores
Lloc: C/ Sariulèra 2. Vielha

Acte: Visita als estudis de Catalunya Ràdio
Hora: 13.00 hores
Lloc: Av. del Garona, 33 baixos. Palai de Gèu. Vielha

Acte: Visita de les obres del Túnel de Vielha
Hora: 14.00 hores
Lloc: Túnel de Vielha

Acte: Dinar amb l'Associació Catalana d'Estacions de Muntanya
Hora: 15.00 hores
Lloc: Restaurant La Perdiu de Boí Taüll Resort. C/ Sant Quirze, s/n

Acte: Ajuntament de la Vall de Boí
Hora: 17.15 hores
Lloc: Crta de Caldes de Boí s/n

Acte: Visita a l'Ajuntament del Pont de Suert
Hora: 18.00 hores
Lloc: C/ Major, 9. El Pont de Suert

Acte: Inauguració del Servei de Radiologia del CAP de Pont Suert
Hora: 18.30 hores
Lloc: C/ de Canaletes, 11