2-1-2007

El Pla de Barris ha dotat a la ciutat de 9,7 milions d'euros que aportaran a parts iguals la Generalitat i l'Ajuntament

El president Montilla visitarà demà Montcada i Reixac per conèixer les actuacions previstes pel Pla de Barris

oVisitarà el Centre Cívic de la Ribera i farà una passejada per aquest barri, a més d'inaugurar el nou estadi municipal de futbol

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà dijous, dia 4 de gener, Montcada i Reixac per comprovar les actuacions que s'hi estan duent a terme gràcies a les ajudes del Pla de Barris i conèixer els principals projectes que té la ciutat. Durant la visita, inaugurarà, a més, el nou estadi municipal de futbol.

L'agenda del president a Montcada i Reixac començarà a les 5 de la tarda amb una visita institucional a l'ajuntament. L'alcalde de la ciutat, César Arrizabalaga, i els portaveus municipals del consistori rebran al president Montilla, que signarà el llibre d'honor i mantindrà una breu trobada amb l'alcalde.

A continuació, la comitiva es desplaçarà al barri de la Ribera, on farà una passejada per la zona i visitarà el Centre Cívic La Ribera, un dels principals projectes inclosos en el Pla de Barris. El Pla Integral de reforma del barri de la Ribera s'emmarca dins de la segona convocatòria de la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen d'atenció especial, i compta amb un pressupost de 9,7 milions d'euros, aportats a parts iguals per la Generalitat i l'Ajuntament de Montcada i Reixac. El Centre Cívic va ser inaugurat el passat mes de novembre amb una inversió de prop de 600.000 euros per tal de fomentar l'associacionisme i la participació ciutadana. Al centre, el president serà rebut per representants de la Taula Cívica i assistirà a una presentació dels principals projectes en execució a Montcada i Reixac. L'acte acabarà amb parlaments de l'alcalde i el president Montilla.

A les 18.40 h, aproximadament, el president i l'alcalde es traslladaran al complex lúdic-esportiu Montcada Aqua, on visitaran les instalolacions en funcionament, així com les obres de la biblioteca i l'auditori annexos al centre. L'alcalde de la ciutat explicarà també al president de la Generalitat l'estat en què es troben les obres de soterrament de la carretera C-17, actuació finançada pel Govern català.

La visita del president català a la ciutat acabarà amb la inauguració del nou estadi municipal de futbol "La Ferreria", a les 19.20 hores. Després de visitar les instalolacions, l'alcalde i el president faran parlaments institucionals des de la gespa.


Recordatori

Tema: Visita del president a Montcada i Reixac
Dia: Demà, dijous, dia 4 de gener

Acte:Visita institucional a l'Ajuntament de Montcada i Reixac
Hora:17.00 hores
Lloc:Avda. de la Unitat, 6.

Acte:Passejada pel barri de la Ribera i visita del Centre Cívic La Ribera
Hora:17.45 hores, aproximadament.
Lloc:C/ Llevant, 10 (davant del Centre Cívic)

Acte:Visita al complex lúdic-esportiu Montcada Aqua
Hora:18.40 hores, aproximadament.
Lloc:C/ Tarragona, 32.

Acte:Inauguració estadi municipal de futbol
Hora:19.20 hores
Lloc: Polígon de La Ferreria (entrada pel C/ Congrés)