23-1-2007

Demà, dimecres
El president Montilla participarà en el sopar inaugural del IV Fòrum de Desenvolupament de Negocis al Nord d'Àfrica

oMés de 300 empresaris de les dues riberes del Mediterrani prendran part en aquesta trobada anual que coorganitzen l'IEMed i la Cambra de Comerç de Barcelona

oHi ha previst també la intervenció del ministre d'assumptes econòmics i generals del Marroc, Rachik Talbi El Alami


El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà, dimecres, el sopar inaugural del IV Fòrum de Desenvolupament de Negocis al Nord d'Àfrica, que se celebrarà a Barcelona amb la participació de més de 300 empresaris de països de les dues riberes del Mediterrani.

L'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), depenent del Govern català, i la Cambra de Comerç de Barcelona coorganitzen aquesta trobada que ha esdevingut un referent anual pels empresaris i banquers de les dues zones que debaten sobre les possibilitats de negoci en els països del Magreb, en el marc del procés d'integració euromediterrani.

El sopar inaugural de demà tindrà lloc a les 20.00 hores, a la Casa Llotja de Mar. A més del president Montilla, hi té previst intervenir el ministre d'Afers econòmics i generals del Marroc, Rachid Talbi El Alami; el secretari d'Estat per a la Cooperació Internacional i la Inversió Exterior de Tunísia, Khélil Lajimi; el director general de l'IEMed, Senén Florensa, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. També assistirà al sopar el vicepresident del govern català, Josep-Lluís Carod-Rovira, qui l'endemà, dijous, inaugurarà les sessions del Fòrum.

Nota: Els periodistes que vulguin assistir al sopar hauran de confirmar prèviament la seva assistència al departament de premsa de la Cambra de Comerç de Barcelona.



Recordatori

Tema: Sopar inaugural del IV Fòrum de Desenvolupament de Negocis al Nord
d'Àfrica
Dia: Demà, dimecres, 24 de gener
Hora: 20.00 hores
Lloc: Casa Llotja de Mar. Passeig d'Isabel, II. Barcelona