22-02-2007


El president Montilla es reunirà dissabte amb la vicepresidenta Maria Teresa Fernández de la Vega

El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, el proper dissabte, dia 24 de febrer. La reunió tindrà lloc al despatx del president, al Palau de la Generalitat, a les 12.15 hores. Es podran prendre imatges a l'inici.

Un cop finalitzada la trobada, a les 13.30 hores, el cap de l'Executiu català i la vicepresidenta primera oferiran una roda de premsa.

Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir aquest acte s'hauran d'acreditar davant aquest Gabinet de premsa abans de les 13.00 hores de demà divendres, dia 23 de febrer. Per fer-ho, s'haurà d'enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.net o bé un fax al número 93.302.63.45, especificant el nom, cognoms, DNI, mitjà i tasca que s'hi desenvolupa. A més, el dia de la reunió els mitjans hauran d'estar al Palau de la Generalitat mitja hora abans de l'acte que vulguin cobrir.



Recordatori

Tema: Reunió del president amb la vicepresidenta del Govern
Dia: Dissabte, 24 de febrer

Acte: Els gràfics podran prendre imatges a les 12.15 hores. Els mitjans interessats hauran d'estar mitja hora abans al Palau.
Lloc: Despatx del president de la Generalitat

Acte: La roda de premsa serà a les 13.30 hores. Els mitjans que la vulguin cobrir hauran d'estar mitja hora abans al Palau.
Lloc: Sala de premsa del Palau de la Generalitat