24-4-2007


Demà, dimecres, al Palau de la Generalitat

El president Montilla i la presidenta Esperanza Aguirre es reuniran i signaran un acord de col.laboració en l'àmbit cultural


o Al migdia, al CCCB, inauguraran la mostra "Tres Vídeos Tristes" d'Alberto García- Alix, que se celebra en el marc de la setmana cultural "Made in Mad"

El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà demà, dimecres, 25 d'abril, amb la presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid, Esperanza Aguirre, amb qui signarà un protocol de col·laboració en matèria cultural. .

La presidenta madrilenya arribarà al Palau de la Generalitat a tres quarts de dotze, on serà rebuda pel cap de l'Executiu català i, tot seguit, ambdós mandataris es reuniran al despatx del president català. A continuació, signaran el protocol de cololaboració entre les dues comunitats autònomes en l'àmbit cultural, mitjançant el qual s'acordarà realitzar activitats conjuntes en diferents àmbits de la creació contemporània. Aquest conveni el signaran en català i castellà.

En acabat, a la Galeria gòtica del Palau, el president Montilla i la presidenta Aguirre atendran els mitjans de comunicació.

Inauguració de l'exposició "Tres vídeos tristes" d'Alberto García-Alix al CCCB

A la una del migdia, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), els dos presidents inauguraran la mostra audiovisual Tres vídeos tristes, d'Alberto García-Alix. Aquesta mostra se celebra en el marc de la setmana cultural de Madrid a Barcelona "Made in Mad", organitzada per la Comunitat Autònoma de Madrid. El festival inclou un programa variat d'exposicions, concerts, dansa, teatre i un festival de curtmetratges.



Recordatori

Tema: Visita de la presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid, Esperanza Aguirre.
Dia:Demà, dimecres, 25 d'abril
Acte:Reunió del president Montilla amb la presidenta Esperanza Aguirre i signatura del conveni de cololaboració entre ambdues comunitats autònomes en l'àmbit cultural
Hora:11.45 hores
Lloc:Palau de la Generalitat. Barcelona

Acte:Inauguració de l'exposició
Hora:13.00 hores
Lloc:Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).
(Montalegre, 5). Barcelona.