13-9-2006

Al Palau de la Generalitat
El president de la Generalitat presidirà demà, dijous, la Junta de Seguretat

oL'aplicació del nou Estatut de Catalunya permet que el cap de l'executiu català presideixi per primera vegada aquesta reunió

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà demà, dijous, la reunió de la Junta de Seguretat, que se celebrarà al Palau de la Generalitat, amb la participació del ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, i la consellera d'Interior, Montserrat Tura. L'aplicació del nou Estatut de Catalunya permet que, per primera vegada, sigui el cap de l'executiu català qui presideixi aquesta Junta de Seguretat.

La reunió tindrà lloc a dos quarts de cinc de la tarda, a la Sala de Govern del Palau de la Generalitat. Prèviament, el president i el ministre es trobaran uns minuts al despatx del primer.

Un cop finalitzada la reunió, el president Maragall, acompanyat del ministre i la consellera, compareixeran davant els mitjans de comunicació, a la Sala Gòtica del Palau de la Generalitat. Tot seguit, Alfredo Pérez Rubalcaba i la consellera Tura oferiran una roda de premsa per informar dels detalls tècnis de la reunió. Aquesta sessió informativa serà a la Sala de premsa.

Nota: Es podran fer imatges de l'arribada del ministre al Palau i la rebuda del president, i de l'inici de la reunió de la Junta de Seguretat

Recordatori

Tema: Reunió de la Junta de Seguretat
Dia: Demà, dijous, 14 de setembre
Hora: 16.30 hores
Lloc: Sala de Govern del Palau de la Generalitat. Barcelona