15-6-2006


A partir de les 21.30 hores, al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat oferirà diumenge vinent una recepció en motiu de la celebració del referèndum de l'Estatut

oUn cop es coneguin els resultats, el cap de l'executiu compareixerà davant els mitjans de comunicació


El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, oferirà diumenge vinent, dia 18 de juny, una recepció adreçada a la societat civil en motiu de la celebració del referèndum per a l'aprovació de l'Estatut. L'acte se celebrarà a partir de les 21.30 hores, al Palau de la Generalitat.

D'altra banda, i un cop es conegui l'escrutini dels vots, el cap de l'executiu català compareixerà davant els mitjans de comunicació per fer una declaració institucional.

Acreditacions i necessitats tècniques

Els mitjans que vulguin cobrir la recepció del president caldrà que s'acreditin davant aquest Gabinet de premsa abans de dissabte, dia 17 de juny, a les 18.00 hores. S'haurà de facilitar el nom i cognoms de la persona, el DNI, el càrrec que ocupa i el mitjà. L'adreça del correu electrònic on cal formular les peticions és la següent: premsa.president@gencat.net o bé per fax al 93 302 63 45.

D'altra banda, els mitjans de comunicació que tinguin alguna necessitat especial per fer la cobertura informativa d'aquest acte s'han de posar en contacte telefònic amb aquest Gabinet de premsa abans de demà divendres, dia 16 de juny, a les 18.00 hores.

Pel periodistes gràfics hi hauran tres pools diferents: El primer davant les escales d'accés a la galeria gòtica, el segon a la galeria gòtica al costat de la porta del Saló Sant Jordi i el tercer a l'interior del Saló Sant Jordi. A més, al Pati del Tarongers, els mitjans disposaran d'un espai reservat per prendre imatges i fer directes, si és necessari.

Pel que fa a les ràdios, disposaran de so directe a la sala situada a la planta baixa del Palau





El diumenge, les persones que cobreixin la recepció podran recollir l'acreditació i accedir al Palau de la Generalitat, a partir de les 21.00 hores. Hauran de portar el carnet del mitjà i el DNI. L'accés es realitzarà pel carrer de Sant Sever.

Els tècnics que hagin de venir a muntar, podran accedir al Palau de la Generalitat a partir de les 19.00 hores, pel carrer Sant Honorat.

Recordem que per tal de cobrir informativament la recepció del president Pasqual Maragall i la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, al Palau de la Generalitat, caldrà acreditar-se prèviament davant d'aquest Gabinet de premsa abans de dissabte, 17 de juny, a les 18.00 hores. S'ha d'enviar nom, cognoms, DNI, mitjà i funció que s'hi desenvolupa, a la següent adreça electrònica: premsa.president@gencat.net o al fax: 93.302.63.45
Pel que fa a les necessitats tècniques, us preguem que contacteu telefònicament amb nosaltres (93 402 48 00) abans de demà, divendres, a les sis de la tarda.