12-5-07

Aquest matí ha inaugurat la 37ena edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans

President Montilla: “El Govern no està per competir ni per recelar del món local”

• El mandatari català afirma que “hem de treballar plegats i en positiu; això no és amagar els problemes, sinó solucionar-los”

El president de la Generalitat, José Montilla, ha inaugurat aquest matí la 37ena edició de la Fira de Sant Isidre i la 6ena Mostra d’Entitats de Viladecans, acompanyat de l’alcalde d’aquest municipi, Carles Ruiz. En el decurs de l’acte, el cap de l’Executiu català ha destacat que per tirar endavant el país cal apostar per la col•laboració entre el Govern i els Ajuntaments, per tal de tenir uns serveis més moderns i guanyar una millora en el benestar dels ciutadans.

En aquest sentit, el president ha destacat les actuacions del Govern de Catalunya per promoure l’habitatge social, ja que és una de les grans necessitats dels ciutadans, sobretot de la gent jove, i també per renovar els barris. Així, ha explicat que en aquesta legislatura la Llei de barris arribarà a 47 barris més de Catalunya, i ha mostrat el seu desig que aquesta iniciativa també s’apliqui a Viladecans.

El president Montilla, coneixedor de la realitat d’aquest municipi del Baix Llobregat per la seva etapa com a president de Consell Comarcal, ha lloat la combinació del món agrari, l’industrial i el de serveis que és possible en indrets com a Viladecans, juntament amb l’evolució cap a sectors i activitats de més valor afegit, de més projecció, com és el cas de l’aeronàutica.

En aquest sentit, el cap de l’Executiu català ha destacat que per assolir aquesta fita,“el Govern no està per competir ni per recelar del món local”, i ha apel•lat a la cultura de l’esforç, el rigor, la seriositat i el treball, perquè- ha dit- ningú ens regalarà res per millorar el país. Així, ha demanat “confiança en nosaltres mateixos per tenir confiança en el país. Hem de treballar plegats i en positiu, això no és amagar els problemes sinó solucionar-los”.