05-9-2006



El president Pasqual Maragall presidirà, aquest dijous, la presentació de la Fundació Casa Amèrica Catalunya


El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà dijous vinent, 7 de setembre, a les 13.00 hores, la presentació de la Fundació Casa Amèrica Catalunya, que tindrà lloc a l'Auditori del Palau de la Generalitat

La presentació comptarà amb la intervenció de l'escriptor mexicà, premi Cervantes de Literatura, Carlos Fuentes, i el president Maragall clourà l'acte. En acabat, el mestre xilè resident a Catalunya, Eulogio Dávalos, interpretarà peces per a guitarra clàssica.

La Casa Amèrica de Catalunya, fundada el 1911, va constituir la seva Fundació el passat 16 de juny i en el seu patronat hi figuren la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona, l'AECI (Agència espanyola de Cooperació Internacional) i l'Institut Català de Cooperació Iberoamericana (ICCI).

La Casa Amèrica Catalunya i la seva Fundació, dirigida per Antoni Traveria, treballen per la difusió de la cultura llationamericana a Catalunya i de la catalana a Llatinoamèrica. Estructuren el seu camp d'actuació en cinc àrees preferents: audiovisuals, literatura, exposicions, espais de debat i conferències.




Recordatori

Tema: Presentació de la Fundació de la Casa Amèrica Catalunya.

Dia: Dijous, 7 de setembre.
Hora: 13.00 hores.
Lloc: Auditori del Palau de la Generalitat. Barcelona.