19-12-2006

Acompanyat del conseller Nadal i l'alcalde de Barcelona
El president de la Generalitat assistirà demà, dimecres, a l'obertura del túnel de perllongament de la línia 3 del metro


El president de la Generalitat, José Montilla, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, assistiran demà, dimecres, dia 20 de desembre, a l'obertura del túnel que perllonga la línia 3 de metro de Barcelona i que la connectarà amb les línies L4 i L11. L'acte tindrà lloc a les 16.00 hores, i comptarà també amb la presència del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.

Durant l'acte, el president i la resta d'autoritats presenciaran l'execució de la calada del perllongament. Hi haurà parlaments del conseller Nadal, de l'alcalde i del president Montilla.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte hauran d'accedir-hi, entre les 15.30 i les 15.50 hores, per la futura estació de Trinitat Nova, a la Línia 3 (Parc de la Trinitat Nova- C/Tamariu), on s'ha habilitat un aparcament per cotxes. Pels que vulguin viatjar en metro, l'accés més proper és la parada Trinitat Nova, de la línia 4, que es troba a 50 metres del punt de trobada. Adjuntem un plànol de situació.


Recordatori

Tema: Obertura del túnel que perllonga la Línia 3 del metro
Dia: Demà, dimecres, 20 de desembre
Hora: 16.00 hores
Lloc: Futura estació Trinitat Nova, a la línia 3 (Parc de Trinitat Nova- C/Tamariu).
Barcelona