18-12-2006

Acompanyat del conseller Huguet,
Demà, dimarts, el president de la Generalitat lliurarà els Guardons de Turisme de Catalunya 2006

El president de la Generalitat, José Montilla, lliurarà demà, dimarts, els Guardons de Turisme de Catalunya, que atorga anualment el Govern català a aquelles persones i entitats que destaquen per la seva dedicació i contribució a la promoció del turisme de Catalunya.

L'acte tindrà lloc a les nou del vespre, al Museu d'Art Nacional de Catalunya (MNAC), i comptarà també amb la participació del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, a més del director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs, entre altres personalitats.

El conseller Huguet pronunciarà el parlament d'obertura de l'acte; a continuació, hi parlarà un representant dels guardonats, i el president Montilla clourà els discursos. Tot seguit, es lliuraran els premis que enguany són una Medalla i una Placa d'Honor i 10 Medalles i 10 Plaques turístiques. Un cop finalitzat el lliurament, s'iniciarà el sopar.

Nota: Els mitjans interessats en cobrir informativament aquest acte, cal que s'acreditin davant el Gabinet de premsa del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa (Tel. 93.484.94.84).

Recordatori

Tema: Lliurament Guardons de Turisme de Catalunya 2006
Dia: Demà, dimarts, 19 de desembre
Hora: 21.00 hores
Lloc: Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Palau Nacional de Montjuïc.
Barcelona.