17-10-2006

El president Pasqual Maragall lliurarà demà, dimecres, els Premis a la Innovació, atorgats per la Generalitat

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, lliurarà demà dimecres, dia 18 d'octubre, els Premis a la Innovació 2006, que atorga el Govern català. L'acte se celebrarà a les 19.00 hores, al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, i comptarà amb la presència del conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls.

Enguany, els guardons estan dividits en noves categories, que són les següents: Innovació en Producte, Innovació en Procés, Innovació en Marketing, Innovació en Organització i Premi a l'Excelolència en Innovació.

El president Maragall i el conseller Valls lliuraran els premis als guardonats, i es projectarà un breu vídeo de cadascuna de les empreses. Tot seguit, hi haurà una fotografia de grup, i el president de la Generalitat pronunciarà un parlament, que clourà l'acte.

Els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Innovació recullen el prestigi i l'experiència de més de 20 anys dels Premis a la Innovació Tecnològica i a la Qualitat. El nou model de guardons integra les cultures de qualitat i d'innovació en una sola.

Recordatori

Tema: Lliurament dels Premis a la Innovació 2006
Dia: Demà, dimecres, 18 d'octubre
Hora: 19.00 hores
Lloc: Palau de Congressos de Catalunya (Avgda. Diagonal, 645). Barcelona