30-01-2007


La mostra proposa una autèntica redescoberta de la muntanya, del monestir i de la seva història a partir de sis aspectes diferents que, en conjunt, constitueixen una visió única i poc freqüent de Montserrat

Demà, el president de la Generalitat inaugurarà l'exposició "Montserrat, un lloc únic", al Palau Robert

o Posteriorment, el president Montilla es reunirà amb l'abat de Montserrat, el pare Josep Soler

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de l'abat de Montserrat, pare Josep Maria Soler, inaugurarà demà, dimecres, dia 31 de gener, l'exposició "Montserrat, un lloc únic". La mostra l'organitza la Direcció General de Difusió Corporativa amb la cololaboració de l'abadia de Montserrat. Durant l'acte, el president català clourà la tanda de discursos que iniciarà el director general de Difusió Corporativa de la Generalitat, Jordi Fortuny, seguit del comissari de l'exposició, Josep Massot, i l'abat de Montserrat.

En la inauguració també hi participarà l'Escolania de Montserrat, que interpretarà tres peces del seu repertori. Posteriorment, el cap de l'Executiu català mantindrà una breu trobada amb l'abat de Montserrat, el pare Josep Maria Soler.

La mostra és un tast del que es pot trobar a Montserrat: natura, cultura i espiritualitat.
El comissari de l'exposició és el pare Josep Massot i Muntaner, monjo de Montserrat, que ha dividit la mostra en sis àmbits: Montserrat, una muntanya singular; Montserrat, la història; Montserrat, les persones; Montserrat, les publicacions; Montserrat, el saber i la cultura; i Montserrat, de Catalunya al món. L'exposició que s'inaugurarà demà estarà oberta fins el 29 d'abril de 2007.


Recordatori

Tema: Inauguració de l'exposició "Montserrat, un lloc únic"
Dia: Demà, dimecres, 31 de gener
Hora: 19.30 hores
Lloc: Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107