5-10-2006
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà demà, divendres, aquesta jornada, acompanyat del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Jornada de treball sobre la producció agroalimentària i els models d'agricultura al món

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà demà la Jornada de debat sobre la producció agroalimentària Nord/Sud i els models d'agricultura al món, en el decurs d'un acte que tindrà lloc a les 9.30 hores del matí, a l'Auditori del Palau de la Generalitat.

També hi seran presents, el conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Jordi William Carnes, i el director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Àlex Masllorens.

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i la Fundació del Món Rural organitzen aquesta jornada amb l'objectiu d'obrir un debat plural entre diversos actors i conèixer millor els canvis estructurals i les noves tendències que s'estan constatant en la producció d'aliments en el món global. Es discutiran també els efectes d'aquests canvis tan profunds en el desenvolupament del món rural, en les relacions entre els pagesos i els ramaders del Nord i del Sud i en la qualitat dels productes per al consum humà.

Hi participaran pagesos i ramaders, representants de la indústria alimentària, ONG de cooperació internacional, professors universitaris, periodistes especialitzats i personal que treballa al sector des de l'administració i l'ACCD.

Nota: Per cobrir aquest acte, caldrà acreditació del mitjà i DNI.


Recordatori

Tema:Inauguració de la Jornada de debat sobre la producció agroalimentària i
els models d'agricultura al món
Dia:Demà, divendres, 6 d'octubre
Hora:9.30 hores.
Lloc:Auditori del Palau de la Generalitat. Barcelona.