28-2-2007


El president de la Generalitat inaugurarà demà, dijous, la 25a setmana del llibre en català

o A l'acte hi assistiran també el conseller d'Educació, Ernest Maragall, i el de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà, dijous, dia 1 de març, la 25a setmana del llibre en català, ubicada a la Plaça de Catalunya de Barcelona. El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i el de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, també hi seran presents.

El president arribarà a l'envelat de plaça Catalunya a les 18 hores i visitarà els estands de les diverses llibreries que participen a la mostra. En acabar, pronunciarà un parlament.

La Setmana del llibre en català, que se celebrarà de l'1 al 11 de març, estarà present a més de 150 llibreries de tot Catalunya que s'han unit a la iniciativa. Els visitants hi trobaran un fons d'uns 80.000 llibres, amb les últimes novetats editorials en català, a més de diverses activitats paraloleles com debats, taules rodones, recitals de poesia o activitats infantils.

La Setmana del llibre en català està organitzada per la Cambra del Llibre de Catalunya, l'Associació d'Editors en llengua Catalana, el Gremi d'Editors de Catalunya, el Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya. També compta amb el patrocini de l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya, l'Institut de Cultura de l'ajuntament de Barcelona i de Fecsa-Endesa.

Recordatori

Acte:Inauguració de la 25a setmana del llibre en català
Dia: Demà, dijous, 1 de març
Hora:18.00 hores
Lloc:Plaça Catalunya. Barcelona.