16-10-2006


El president Pasqual Maragall inaugurarà demà, dimarts, l'escola bressol de Sant Boi de Llobregat "La Marta"

oEl cap de l'executiu català també farà una passejada pel barri Casablanca, inclòs en la segona convocatòria de la Llei de Barris


El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà demà dimarts, dia 17 d'octubre, a Sant Boi de Llobregat, l'escola bressol "La Marta", nom que porta en homenatge a la recentment desapareguda pedagoga Marta Mata.

El cap de l'executiu català arribarà al centre a les 16.30 hores, on serà rebut per l'alcaldessa de Sant Boi, Montserrat Gibert; per la delegada del Govern català a Barcelona, Carme San Miguel; per la presidenta de l'associació Rosa Sensat, Irene Berenguer, i per Jaume Constatí, nebot de Marta Mata.

Aquesta escola, la primera de titularitat municipal de la ciutat, va obrir les portes el passat mes de setembre; té una superfície total de 536 m2 i una capacitat per a 82 nens i nenes de 0 a 3 anys. L'obra va rebre una aportació de 410.000 euros del Departament d'Educació i Universitats i forma part del Programa del Mapa de llars d'infants 2004-2008. Després que el president i la resta d'autoritats visitin les instalolacions del centre, hi haurà parlaments de l'alcaldessa; de la presidenta de l'associació Rosa Sensat; del nebot de Marta Mata, i del president Maragall, que clourà l'acte.

A continuació, el cap de l'executiu català farà un recorregut pel barri Casablanca de Sant Boi de Llobregat, integrat dins la segona convocatòria de la Llei de Barris, per a conèixer de primera mà el desenvolupament del Pla de millora integral que s'hi està duent a terme. El barri ha rebut una subvenció de 6,7 milions d'euros de la Generalitat de Catalunya per a un programa de remodelació urbana del barri, actuacions de millora de l'accessibilitat i la rehabilitació dels edificis. Els recursos destinats també inclouen la construcció d'un nou casal, el desenvolupament d'un programa de foment de la integració social i cultural i un programa de millora de la mobilitat urbana i el transport.

Recordatori

Tema: Visita a Sant Boi de Llobregat
Dia: Demà, dimarts, 17 d'octubre

Acte: Inauguració de l'escola bressol "La Marta"
Hora: 16.30 hores
Lloc: Ronda Sant Ramon, 3-5.

Acte: Passejada pel barri de Casablanca
Hora: 17.30 hores aprox.
Lloc: C/ Badajoz, 2.