President

Inauguració del nou edifici de SEAT

query_builder   15 juny 2006 16:13

event_note Nota de premsa

Inauguració del nou edifici de SEAT

15-6-2006

El president Pasqual Maragall inaugurarà, demà divendres, les noves instalolacions de la fàbrica SEAT a Martorell

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà demà divendres, dia 16, a les 13.00 hores el nou edifici de SEAT a Martorell, on s'ubicaran les oficines centrals de la companyia. El cap de l'executiu estarà acompanyat pel conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, el conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls i el secretari general d'Indústria del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Trullen.

El president Maragall serà rebut pel president de SEAT, Dr. Andreas Schleef, el president d'Audi i del Consell d'Administració, Martin Winterkon, el membre del Comitè Executiu de VW i conseller de SEAT, Francisco Garcia Sanz, i l'alcaldessa de Martorell, Dora Ramon, entre d'altres autoritats.

Tot seguit, al hall de l'Auditori, el president Pasqual Maragall signarà al Llibre d'Honor i, a continuació, acompanyat pel president de SEAT, pronunciaran sengles parlaments. En acabat, es faran una fotografia de família. El cap de l'executiu finalitzarà la seva visita amb un breu recorregut per les noves instalolacions que l'empresa automobilística té a Martorell.Recordatori

Tema: Inauguració del nou edifici de SEAT
Dia: Demà, divendres, 16 de juny
Hora: 13.00 hores
Lloc: Auditori de SEAT. (Autovia A-2 Km. 585) Martorell (Baix Llobregat).


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia