16-2-2007

El president Montilla inaugurarà dilluns vinent la desena edició del Saló Graphispag

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà dilluns vinent, 19 de febrer, la X edició del Saló Graphispag, una de les cinc mostres més importants d'Europa i Estats Units de les dedicades a la indústria de la comunicació gràfica. L'acte tindrà lloc a dos quarts d'onze del matí, al recinte Fira de Barcelona de Gran Via.

Acompanyaran el president l'alcalde de l'Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el president del Consell d'Administració, Josep Lluís Bonet, i el president del Comitè organitzador del Saló Graphispag 2007, Miquel Heredia.

El president Montilla farà en primer lloc un recorregut pel estands i, posteriorment, signarà el Llibre d'honor del Saló i rebrà la medalla commemorativa d'aquesta desena edició de Graphispag.

El Saló Graphispag se celebrarà a la Fira de Gran Via del 19 al 25 de febrer. Hi participen 2.000 empreses del sector, i s'espera que assisteixin 52.000 professionals. La mostra, que té una periodicitat quadriennal, està organitzada per Fira de Barcelona en cololaboració amb Graphispack Associació i ha esdevingut un referent per conèixer les últimes novetats en tecnologia gràfica, maquinària d'impressió, acabats i nous suports.

Recordatori

Tema: Inauguració del Saló Graphispag
Dia: Dilluns vinent, 19 de febrer
Hora: 10.30 hores
Lloc: Pavelló 4 del Recinte de Gran Via (Carrer Botànica). L'Hospitalet de Llobregat