24-1-2007

El president de la Generalitat s’interessa pels projectes que té en marxa la companyia Telefónica a Catalunya

El president José Montilla s’ha reunit avui amb el president de Telefónica, César Alierta, al Palau de la Generalitat. Durant la trobada, Alierta ha exposat al cap de l’Executiu català els diferents projectes que la companyia té en marxa, actualment, a Catalunya. Projectes com la construcció de l’Universitat Corporativa de la companyia en la localitat de la Roca del Vallès (Barcelona); la ubicació a la zona Fòrum de Barcelona de la nova seu social corporativa i el centre d’Investigació i Desenvolupament (I+D) de Barcelona, entre d’altres.

César Alierta ha comentat al cap de l’Executiu que Barcelona acull tota la investigació mundial de Telefónica sobre noves aplicacions i serveis d’Internet, Multimèdia i Multilingüisme, una de les àrees d’I+D de més valor estratègic pel Grup.     

A l’entrevista també hi han estat presents el director general de Telefónica España, Antonio Viana-Baptista; el director general de Telefónica Catalunya, Kim Faura, i el membre del Consell de Telefónica Catalunya, Ramón Salabert.

A continuació, el president català s’ha desplaçat al Palau Moja, acompanyat per César Alierta, per inaugurar l’exposició “Transformacions. La Catalunya i Espanya dels anys vint i els Arxius Fotogràfics de Telefónica”. La mostra recull el primer i més important grup de fotografia documental de Catalunya i Espanya del primer terç del segle XX (entre 1924 i fins a començament de la dècada dels anys 30), a través d’una selecció de 120 imatges de l’Arxiu Fotogràfic de Telefónica, 85 de les quals són inèdites.