7-2-2007

El congrés tindrà lloc del 12 al 15 de febrer a la Fira de Barcelona
El president Montilla inaugurarà dilluns vinent el 3GSM World Congress

o La Generalitat dóna suport a 28 empreses catalanes presents a la mostra.

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà el pròxim dilluns, dia 12 de febrer a les 14 hores, el 3GSM World Congress, al Palau Nacional de Montjuïc. El president estarà acompanyat del ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos; el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

Després de l'acte d'inauguració, el president es desplaçarà al Pavelló Català on visitarà les sis empreses catalanes que hi ha instalolades: Emotique SL, Publitono, Ta With You, Adecq Digital, Mobile for Media Interactive, E-Movili@.

El 3GSM World Congress, que tindrà lloc a Barcelona del 12 al 15 de febrer de 2007, és l'esdeveniment basat en mobilitat de més rellevància a nivell mundial. Atreu més de 50.000 assistents amb representants procedents de 183 països i més de 2.300 mitjans de comunicació cobrint l'esdeveniment.

La Generalitat de Catalunya dóna suport a 28 empreses catalanes que seran presents al Congrés 3GSM. D'una banda, el CIDEM acull al Pavelló Català sis empreses catalanes del sector de la telefonia mòbil i, de l'altra, subvenciona la participació al Congrés de 18 empreses catalanes més que hi han instalolat un estand propi.


Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l'acte d'inauguració s'hauran d'acreditar abans de les 20 hores de demà, dijous 8 de febrer, a ecompte@hillandknowlton.com o bé al fax 93 439 55 27. S'haurà d'especificar nom i cognoms, DNI i mitjà. Per motius de seguretat els mitjans hauran de ser al Palau Nacional abans de les 13.30 hores.

Els mitjans que vulguin cobrir la passejada del president pel Pavelló Català s'hauran d'acreditar prèviament al mateix Congrés. Cal tenir en compte que, les acreditacions del Congrés no serveixen per a l'acte inaugural sinó que cal demanar l'acreditació específica.



Recordatori

Tema:El president inaugura el 3GSM World Congress
Dia:Dilluns vinent, 12 de febrer

Acte:Inauguració del 3GSM World Congress
Hora:14.00 hores
Lloc:Palau Nacional de Montjuïc

Acte:Visita a les empreses instalolades al Pavelló Català
Hora:14.30 hores aproximadament
Lloc:Pavelló Català (Plaça de l'Univers)