16-1-2007

Dins la ronda de contactes que ha iniciat amb el món econòmic i la societat civil

El president de la Generalitat s’ha reunit aquesta tarda amb els presidents de les companyies ONO i CHL

El president de la Generalitat, José Montilla, s’ha reunit aquesta tarda amb el president d’ONO, Eugenio Galdón, i el president de la Companyia Logística d’Hidrocarburs (CLH), José Luis López de Silanes, al Palau de la Generalitat.

Durant les dues reunions, que s’emmarquen dins la ronda de contactes que el president ha iniciat amb el món econòmic i la societat civil, el president català s’ha interessat pels projectes d’inversió que les companyies estan duent a terme a Catalunya.

CLH, dedicada al transport i l’emmagatzematge de productes petrolífers en el mercat espanyol, disposa actualment de quatre instal•lacions d’emmagatzematge a Catalunya i una xarxa d’oleoductes de més de 300 quilòmetres de longitud. José Luis López de Silanes ha transmès al president Montilla l’objectiu de la companyia d’invertir més de 26 milions d’euros en els projectes que actualment té en marxa a Catalunya per millorar la capacitat d’emmagatzematge i transport de productes petrolífers.

Per la seva part, el president de la companyia de comunicació i entreteniment per banda ampla ONO, ha expressat al cap de l’executiu català la voluntat de la companyia de seguir creixent en terres catalanes i ampliar-ne la inversió, que actualment és de 1.300 milions. En aquest sentit, ONO vol portar enguany la xarxa ampla a 94.000 llars, ampliant així el seu radi d’acció a quatre nous municipis: Manresa, Sant Adrià del Besòs, Barberà del Vallès i Les Franqueses del Vallès.